Ontvang jij graag korting bij één van onze webshops?
Ja, ik maak graag gebruik van een waardebon t.w.v. €10!

Page content

article content

Verwarm je tuin met een tuinhaard

Onze tuin wordt steeds meer een verlengstuk van onze woonkamer. Meer comfort, meer gezelligheid, meer aandacht voor details. Een van de items die echt een must-have zijn voor je tuin is een tuinhaard. Want een tuinhaard maakt de lange avonden in de lente en de zomer nóg aangenamer. Dat betekent lange en warme avonden met vrienden rond het vuur. Zelfs in de herfst en winter kan je met deze warmte optimaal van je tuin genieten.

Tuinhaard

Welke tuinhaard past bij mij?

Als je op zoek bent naar een tuinhaard zal je zien dat er heel veel verschillende soorten te vinden zijn. Maar welke is nu geschikt voor jou? Bedenk van te voren goed waar je de tuinhaard neer wilt zetten en hoeveel ruimte je hebt. Het materiaal van de tuinhaard bepaald de sfeer die hij uitstraalt. Zo zijn er strakke tuinhaarden gemaakt van staal, klassieke tuinhaarden van gietijzer of stevige stoere tuinhaarden van beton.

Ga jij voor het ultieme kampvuur gevoel?

Barbecuen met een buitenhaard

Begin de avond goed met een heerlijke bbq. Lekker lang tafelen met lekker vlees en koude drankjes. Om na het eten nog lekker warm te blijven tover je deze barbeque om naar een tuinhaard. Grilrooster eruit en een paar blokken hout erin. Zo heb je de hele avond plezier van dezelfde haard en bovendien bespaar je op deze manier ook nog eens ruimte.

Maak een statement met Cortenstaal

Het is een bijzonder metaal en zorgt voor een echte blikvanger in je tuin. Dus als je op zoek bent naar een mooie tuinhaard die beste een beetje aandacht mag vragen, dan is een haard van Cortenstaal een ideale keus. Cortenstaal vormt aan de oppervlakte een roestlaag. Deze laag beschermt de haard tegen invloeden van buiten.

Dit roestige materiaal wordt veel gebruikt door kunstenaars. Met deze haard haal je dus eigenlijk een stukje kunst in huis (of tuin). Cortenstaal krijgt door het roestproces een roodbruine laag. Daarna stopt het metaal met roesten. GardenMaxx heeft een ruim assortiment in deze prachtige haarden. Bovendien zijn deze haarden ook verkrijgbaar in zwart gespoten staal. Door de zwarte kleur krijgt de haard een hele andere, strakke look.

Tuinhaard

Vuurkorf voor tuin en balkon

Zelf voor de kleinere tuin of het balkon is er de mogelijkheid om te genieten van een knisperend vuurtje. Dit kan namelijk heel goed met een vuurkorf! Ze zijn compacter dan een tuinhaard maar geven toch die gezellige sfeer. Op Tuinhaard.nl is een ruim assortiment vuurkorven te vinden zodat er altijd wel een model tussen zit die bij jou past.

Op zoek naar een strakke vuurkorf? Dan is een een vuurkorf van Lesli Living een goede keus. De strakke lijnen en het zwarte staal geven de vuurkorf een design look. En om een stukje vlees te grillen zijn er ook vuurkorven verkrijgbaar met grillrooster. Om te voorkomen dat het as op de grond valt kan je een vuurplaat onder de vuurkorf plaatsen. Zo heb je de houtresten de volgende ochtend zo opgeruimd!

vuurkorf

Rondom het kampvuur

Een andere manier om lekker rond het vuur te zitten is door te kiezen voor een vuurschaal, ook wel een vuurpit genoemd. De schaal is van boven open. Je kunt daarom makkelijk rondom de vuurschaal zitten. Het echte kampvuur gevoel dus! Let alleen wel extra op als er kinderen of dieren in de buurt zijn! In de webshop zijn deze vuurschalen al te krijgen met een doorsnede van 49 cm. Zo heb je niet veel ruimte nodig! Extra handig is een vuurschaal met houtopslag. Zo is je hout altijd netjes opgeborgen. En moet er weer een blokje hout op het vuur? Dan heb je een nieuw blok hout altijd binnen handbereik.

Genoeg keuze om heerlijk in je tuin of op je balkon te genieten! Door het plaatsen van een mooie haard in de tuin haal je het woonkamer gevoel echt naar buiten. Kom helemaal tot rust, of beleef lange en gezellige avonden met een hapje en een drankje. Een haardvuur zorgt er voor dat allemaal kan! Laat je verder inpireren door onderstaande foto’s of neem eens een kijkje in de webshop van Tuinhaard.nl.

 

Vuurschaal

Bron: Homesthetics

Vuurschaal

Bron: PeterFudgeGardens

Tuinhaard

Bron: Theblockshop

Comment Section

0 reacties op “Verwarm je tuin met een tuinhaard

Plaats een reactie


*