Ontvang jij graag korting bij één van onze webshops?
Ja, ik maak graag gebruik van een waardebon t.w.v. €10!

Page content

article content

Tuinposters – ook leuk in de winter!

De tuin wordt steeds meer een verlengde van de keuken en de woonkamer. De woonstijl die je in huis hebt zien we steeds meer doorgetrokken worden naar de tuin. Ook de keuken wordt naar buiten gehaald en wordt tot in detail gestyled.

Dankzij de enorme keuze met tuinartikelen wordt het ook steeds makkelijker om je favoriete woonstijl ook in de tuin toe te passen. En beschik je over een overkapping, dan hoef je ook geen rekening te houden met de spullen die je daar neer zet. Je spullen staan onder de overkapping droog, dus kan je daar helemaal los gaan om gezellige hoekjes en een fijne lounge hoek in de tuin te maken.

Tuinposter zwart wit barbecue BBQ

Zeg het met een tuinposter

Tuinposters zijn een enorme trend en zijn een echte must-have voor in de tuin. Met een tuinposter geef je je tuin, balkon en elke andere plek een stoere finishing touch. Want de tuinposter met zijn ijzeren ringen mag gezien worden!

In het voorjaar en de zomer zijn we veel buiten te vinden en maken we massaal onze tuin gezellig. Logisch natuurlijk, aangezien we het liefst bij de eerste warme zonnestralen de tuin of het balkon induiken! Maar heb je er al eens aan gedacht om ook in de winter je tuin gezellig te maken? Een tuinposter is daar een heel geschikt item voor! Want dankzij het sterke materiaal kan de tuinposter in weer en wind blijven hangen.

In de koude wintermaanden zijn we een stuk minder in onze tuin te vinden. Maar dat hoeft geen reden te zijn geen aandacht aan je tuin te geven. Je moet er tenslotte wel elke dan naar kijken. Vul de lege bloempotten met winterharde bloemen of mooie siergrassen. Dit staat gelijk een stuk gezelliger. Een tuinposter maakt het geheel gelijk af. Hang je de poster ook nog op een plek waar je vanuit huis naar kunt kijken en je hebt er iedere dag plezier van!

Tuinposter zwart wit winter

Een tuinposter voor in de winter

De zomerse en zonnige teksten zijn in de winter natuurlijk wat minder van toepassing. Daarom heeft Bewonen een collectie winter tuinposters uitgebracht. Deze posters zorgen toch voor die knipoog naar de zomer, of voor een fijne winterse print of tekst.

Ben je in de winter weinig in de tuin te vinden, maar wil je toch iedere dag van de tuinposter genieten? Hang de tuinposter dan op bij de voordeur! Je creëert in een handomdraai een gezellige entree. Hang de poster op, zet er wat vrolijke bloemetjes bij in een pot en klaar! Is de winter voorbij en is de winterse tekst niet meer van toepassing? Je haalt de poster, dankzij de handige ringen, makkelijk los van de muur en vervangt hem voor een zomerse variant van de tuinposter!

Al eens gedacht om de tuinposter binnen op te hangen? Het kan! Want het sterke vinyl past ook heel goed in een stoere woonkamer, keuken of slaapkamer!

Winter tuinposter

De tuinposters van Bewonen

Op dit moment zijn er in de webshop van Tuin XXL een 5-tal unieke tuinposters te vinden.

  • Baby it’s cold outside
  • Keep calm it’s only winter
  • Find me where the flowers are
  • Oh deer
  • Barbecue

Of je nu op zoek bent naar een poster om de wintermaanden door te komen, of een poster voor de zomer, je hebt de keuze en je kunt bovendien kiezen uit twee verschillende formaten.

Afmeting en materiaal

De tuinposters zijn gemaakt van een stevig vinyl, ook wel zeildoek genoemd. Dankzij de UV-lak blijft de print mooi, ondanks wind, regen en zon. Ideaal dus, want zo kan je de tuinposters gerust het hele seizoen buiten laten hangen.

Er zijn twee formaten te verkrijgen, zo past de poster altijd op de plek die jij voor ogen hebt. Je hebt de keuze uit een tuinposter van 50 cm x 70 cm of uit een poster van 70 cm x 100 cm. Dankzij de vier metalen ringen in de hoeken hang je de poster eenvoudig om. Dit kan je doen door 4 spijkers, of voor wat meer stevigheid met 4 schroefhaken.

Weet jij al waar je hem op wilt hangen?

 

 

 

Comment Section

1 reactie op “Tuinposters – ook leuk in de winter!


Plaats een reactie


*