Ontvang jij graag korting bij één van onze webshops?
Ja, ik maak graag gebruik van een waardebon t.w.v. €10!

Page content

article content

Keter – kunststof tuinbank met de look & feel van hout

Zie je jezelf al zitten op een mooie houten tuinbank? Maar kijk je wel op tegen het onderhoud wat daar bij komt kijken? Dan heeft Keter de perfecte oplossing met de Montero tuinbank! Want deze leuke tuinbank is gemaakt van kunststof, maar heeft de uitstraling van een houten bankje!

Stijlvol stukje kunststof

De Montero tuinbank van Keter is de perfecte uitbreiding voor je tuinmeubilair. Want het strakke, haast minimalistische design van de bank is dankzij het materiaal makkelijk te verplaatsen. Zo creëer jij een zitplek op die plek in je tuin of op het balkon waar jij het wilt. Liever even voor het huis zitten in het zonnetje? Dan neem je het bankje gemakkelijk mee naar voren. Ook schuif je hem makkelijk en snel bij wanneer je extra zitruimte nodig hebt in de tuin. Want ondanks dat het een degelijke en goede kwaliteit bank is, is hij uitgevoerd in lichtgewicht materiaal.

Uiteraard kan je hem met een gerust hart buiten laten staan. Want een harde wind, regen en zon doet de bank niks. Het tuinbankje is namelijk gemaakt van het weerbestendige materiaal DUO-TECH en is UV-bestendig! Ideaal, want zo blijft je bankje mooi, ongeacht het weer en gaat de tuinbank niet roesten, vervagen of afbladderen.

Natuurlijke uitstraling & onderhoudsvrij

Een houten tuinbank heeft op zijn tijd enig onderhoud nodig. Bovendien is een houten tuinmeubel ook gevoeliger voor weersinvloeden. Het voordeel van de Montero tuinbank is dat je alle voordelen hebt van kunststof, maar toch de look & feel hebt van een houten tuinbank. Het kunststof heeft een geborsteld houteffect, waardoor de houten look nog meer benadrukt worden.

De tuinbank heeft verder weinig tot geen onderhoud nodig. Af en toe maak je e bank schoon met een vochtige doek en je kunt vervolgens weer heerlijk gaan zitten en genieten van je tuin of van de zon. Zo heb je er jaren lang plezier van.

Over de Keter Montero tuinbank

De Montero tuinbank is uitgevoerd in twee kleuren. Het frame aan de zijkant is voorzien van een grafiet kleur. De rugleuning en het zitvlak zijn voorzien van een bruingrijze kleur.

2-persoons Montero tuinbank

3-persoons Montero tuinbank

De tuinbankjes van Keter passen bovendien heel goed bij de andere tuinmeubelen van Keter. Je vind alle andere modellen terug in de webshop! Neem gerust eens een kijkje. Wil je advies, of heb je vragen? Onze collega’s van de TuinXXL klantenservice staan voor je klaar!

Keter Montero 2-persoons tuinbank

Keter Montero 2-persoons tuinbank

Comment Section

0 reacties op “Keter – kunststof tuinbank met de look & feel van hout

Plaats een reactie


*