Ontvang jij graag korting bij één van onze webshops?
Ja, ik maak graag gebruik van een waardebon t.w.v. €10!

Page content

article content

Binnenkijker – De kindvriendelijke tuin

Er zijn zo veel mooie huizen en interieurs, zonde om deze niet met elkaar te delen! In onze binnenkijkers kan je een kijkje nemen bij elkaar in de badkamer of tuin. Ben je ook zo trots op je mooie badkamer of fijne tuin en lijkt het je leuk om die hier terug te zien? Stuur dan een mailtje naar inge@projectxxl.nl voor meer informatie of laat een reactie onder deze blog achter.

Vandaag nemen we een kijkje in de kindvriendelijke tuin van Andrea!

Inspiratie: Kinderen in de stylish tuin

Wat een heerlijk weer de afgelopen dagen. En wat kan ik dan genieten om lekker bezig te zijn in de tuin. Zo hebben wij de tegels allemaal mooi schoon gespoten, de beplanting is gesnoeid en op bepaalde plekken weer aangevuld. Als je dan klaar bent met de onderhoudsklussen, kan ik zo ontzettend genieten. Echt even “zitten” met vrienden in de tuin met een wijntje en de bbq aan.

De tuin heeft voor ons een aantal functies. De kinderen moeten zich erin vermaken, wij moeten erin kunnen relaxen en het liefst moet alles ook nog stylish verantwoord blijven. Een combinatie met een uitdaging!

Kinderen

In een gezin van 3 kinderen is het prettig als de tuin ruimte biedt voor spelen, maar dan wel op zo’n manier dat het in mijn stijl blijft. Daarom hebben wij gekozen voor een zwarte trampoline. Deze past precies achter een verhoogde plantenbak en neemt dus geen prominente plek in in de tuin.

Ook hebben we een leuk speelhuisje in rustige grijstinten. Maar toch vind ik hem nog te veel opvallen dus binnenkort zal ik deze gaan aanpakken en zwart gaan schilderen. Zo blijft het vaak gaan in de tuin, er kan altijd nog wel ergens de zwartkwast overheen. Voor al het speelgoed hebben wij een ruime schuur zodat alles aan het einde van de dag weer opgeruimd kan worden en uit het zicht is.

Relaxen en eten

Eten en relaxen zijn zaken die voor mij erg bij elkaar horen. Een zomerse avond, onze buitenkeuken aan en dan heerlijk genieten van lekker zomers eten. De buitenkeuken heeft op dit moment nog niet echt een vaste plek in onze tuin omdat het steeds zoeken blijft naar waar het handig is om dit grote ding neer te zetten. Het liefst heb ik een vaste plek zodat ik het kan stylen met allemaal kruidenplanten en leuke dingen aan de wand.

Ons doel is het wel om deze zomer mijn droom-buitenkeuken af te krijgen! Wij koken in de tuin vaak op gas maar soms doen wij onze kleine bbq op kooltjes aan omdat we dit toch wel erg gezellig vinden. De buitenkeuken gebruiken wij het hele jaar door, ook met kerst wordt deze gewoon gebruikt voor bijvoorbeeld het braden van een kippetje!

Stylish

Ik hou van basic materialen in de tuin. Zoals hout in combinatie met rotan en de kleuren antraciet/zwart met een witte “touch”. De witte kleur zie je vooral terug in de bloemen en in de accessoires. De schuttingen en de schuur hebben wij zwart geschilderd om een rustige basis te creëren. Omdat wij vaak met vrienden in de tuin zitten hebben wij twee verhoogde bakken gemaakt. Hierin zit de beplanting en deze bakken kunnen ook gebruikt worden als extra zitplek.

We genieten ontzettend van de tuin maar merken toch dat in iedere fase in je leven de tuin toch ook mee veranderd. Zonder kinderen krijgt de tuin een andere invulling dan met kinderen. Kleine kinderen hebben weer andere wensen dan wanneer ze groter worden. Aan mij dan steeds weer de uitdaging om er voor te zorgen dat het in onze stijl blijft.

Het mooie ontwerp is gemaakt door Van Raaijen hoveniers.

Als je het leuk vindt om nog meer mooie foto’s van Andrea te zien: Andrea is te vinden op Instagram!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Comment Section

0 reacties op “Binnenkijker – De kindvriendelijke tuin

Plaats een reactie


*